En fotograf i Lerum

Hej och hopp och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet! Jag hoppas att ni, alla mina härliga och underbara läsare, har haft en bra vecka som ni nu kan se tillbaka på med ett leende och att ni kommer att ha en minst lika bra helg. Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att många har frågat efter att jag ska skriva om. Det blir dock bara ett par ord och ett par länkar vidare eftersom att jag snart ska iväg här.

A Cup of Lifestyle heter företaget som ni frågat efter och de erbjuder dels möbler och inredning, och dels sina tjänster som fotograf i Lerum och Alingsås. Själva butiken, den fysiska då, ligger i Alingsås och jag tycker utan tvekan att ni alla som har frågat bara bör ta en sväng förbi där själva för det är det utan tvekan värt! Jag tycker att det är oerhört kul att ni alla engagerar er så pass mycket här på bloggen och att kommentarsfälten blir lite av ett forum för det som inlägget jag lägger ut handlar om. Faktumet att ni kommenterar och lägger er tid på att komma hit varje dag och läsa och skriva era åsikter, tankar och funderingar tycker jag är så himla roligt och bra. Jag tycker om att min blogg har blivit som en träffpunkt där vi kan diskutera saker och det är ju dessutom saker som jag själv tycker om att diskutera, vilket jag så klart älskar att kunna göra.

Du gillar kanske också...