Matverkstan i Uppsala AB

Hej igen alla mina härliga och glada läsare och välkomna tillbaka hit till min blogg och lilla hörna av nätet där jag skriver om lite allt möjligt som faller mig in mellan himmel och jord. Jag hoppas att ni alla mår bra och har haft en fantastisk vecka hittills och att alla ser fram emot en trevlig och rolig helg. Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att många av er har haft lite frågor och funderingar där nere i kommentarerna, nämligen om ett företag vid namn Matverkstan i Uppsala AB som erbjuder catering i Sollentuna, Danderyd, Täby och på Lidingö bland annat.

Som många av er redan vet och läste i ett inlägg som jag la ut tidigare i veckan så anlitade jag ju en caterings-firma för mitt och min sambos event för ungefär en månad sedan. Nu tror jag ju faktiskt att jag lyckades få fram ganska så mycket information i det inlägget och jag tror även att det var ganska så tydligt och klart att vi ville rekommendera den här firman. Dock så kände jag att även om jag svarade på alla era kommentarer och skrev tydligt i inlägget så var det på ett sätt ändå så att jag ville framföra något mer till er. I det här inlägget så kommer jag nämligen att slänga in lite olika länkar till er som ni kan klicka er vidare på och läsa på lite själva. Det kan bland annat vara saker man ska tänka på innan man anlitar ett företag eller andra saker som kan vara bra att veta just när det kommer till saker som catering och mat. Dessutom kommer jag även att länka till Matverkstan i Uppsala AB som både jag och min sambo och resten av våra gäster på evenemanget verkligen kan rekommendera. Som sagt, kolla dock upp själva vilka ni väljer att anlita för det skadar aldrig att ha koll.