Smycken som även allergiker kan ha

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt som helt enkelt bara råkar falla mig in för stunden och allt mellan himmel och jord. Jag hoppas att ni har en helt fantastisk vecka bakom er och att ni kommer att få en minst lika bra helg. Vad kommer ni att hitta på i helgen? Skriv i kommentarerna! Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att många har frågat om, nämligen smycken för er i Umeå, Uppsala eller Örebro bland annat.

Jag har under den senaste månaden lagt ut en del inlägg där ni har reagerat på mina bilder och att jag har fina smycken som ni vill veta lite mer om då många av er antagligen redan vet att jag är allergiker och inte kan ha vilka smycken som helst. Jag tycker att det självklart är oerhört kul att ni hör av er och vill veta sådana här saker och jag vill absolut kunna vara behjälplig för er alla. Idag tänkte jag därför lägga ut vart jag har köpt dessa vackra smycken. Företaget heter Smyckesmarknad och erbjuder sina smycken på marknader runt om i Sverige. Nu vet jag inte precis vart ni alla kan hitta dessa smycken, utan jag tänker länka lite till er så att ni kan gå in på deras sida och läsa lite mer om vad det erbjuder och även hur och när. Själv befinner jag mig i Uppsala och köpte dessa smycken från Smyckesmarknad, men jag tycker att ni själva ska kolla upp lite på deras sidor hur man lättast kan hitta dem.