Vive Vale Lund

Hej igen, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg i min lilla hörna av det stora vida nätet och ännu ett inlägg! Jag hoppas att alla mår bra och att ni har haft en bra vecka. Nu är det helg och jag undrar lite om ni har någonting roligt planerat? Det har i varje fall jag, men det får bli i ett senare inlägg. Som många av er vet så skriver jag ju för det mesta om allt och ingenting mellan himmel och jord här på min blogg, men ibland blir det även ett par rekommendationer och idag tänkte jag göra en sådan.

Vive Vale erbjuder yoga i Lund för de som är intresserade och vill ha en träningsform eller en kompletterande träningsform vid sidan av gymmet exempelvis. Anledningen till varför jag tänkte skriva ett par ord om just Vive Vale och deras yoga i Lund idag är till stor del för att det är många av er som har velat veta mer då jag har skrivit att jag ska iväg på min yoga. Det är alltså till Vive Vale jag beger mig och personligen så går jag på yoga som ett komplement till min övriga träning. Till exempel om jag tränar på gymmet 2 dagar i veckan så kör jag på yoga en gång däremellan liksom. Jag tycker att det fungerar hur bra som helst och kan verkligen rekommendera er andra, som också bor i eller omkring Lund, att ni vänder er till just Vive Vale för de är verkligen hur bra och duktiga som helst. Det var en hel del av er som hörde av er i kommentarerna på ett inlägg som jag gjorde tidigare i veckan och jag försökte mitt allra bästa för att svara på alla era frågor och funderingar.