JME Service hjälper oss med maskinservice

God morgon, god morgon! Hoppas ni alla har fått en bra start på den här veckan och även får en fortsatt bra vecka. Efter att ha kikat på statistiken har jag märkt att ni verkligen gillar mina rekommendationsinlägg, därför hade jag idag tänkt skriva en rekommendation av företaget JME Service som jobbar inom maskinservice i Kalmar.

Jag har tidigare nämnt att jag jobbar som vaktmästare för en sportklubb men jag nämner det igen då det är relevant för det här inlägget. Det ska trots allt handla om företaget som hjälper oss att serva våra maskiner på jobbet, med tanke på att vi alltid har fått otroligt bra hjälp av dem vill jag passa på att lyfta upp dem och sprida vidare dem till er som också behöver hjälp inom maskinservice i Kalmar. När jag började på mitt jobb för något år sedan hade de redan en kontakt med det här företaget, vilket jag faktiskt är väldigt nöjd över. Det gläder mig att ha kontakt med ett så kompetent företag för den här typen av hjälp. Det känns betryggande över att de är så duktiga som de är, då vet man att man kommer få den hjälpen man behöver. Sedan jag började på mitt jobb har de aldrig svikit oss, varje gång vi servar våra maskiner hos dem har de sett till att allt blir rätt så att det underlättar för oss i framtiden. Jag kan med det här sagt verkligen rekommendera det här företaget och deras maskinservice i Kalmar, behöver du serva dina maskiner i framtiden kan jag råda dig att vända er till dem.